@ قرقوش حَبوباتنا و أُماتنا@

القرقوش يختلف من المتين والشريق فاللشريق يضاف له لبسمسم وهو هش اكثر من الق قوش كمية السكر تزيد عن الشريق واقل من المنين واحمد الحبر بياكل العيش الناشف وليس القرقوش وكان يستخدم زوادة للسفر والحج
 
التعديل الأخير:
القرقوش يختلف من المتين والشريق فاللشريق يضاف له لبسمسم وهو هش اكثر من الق قوش كمية السكر تزيد عن الشريق واقل من المنين واحمد الحبر بياكل العيش الناشف وليس القرقوش وكان يستخدم زوادة للسفر والحج

يا عم يحى ما تفضحنا مع جيل اللافشكرى - الكان بيستخدم زواده للحج والسفر إسمو ( كعك بلد ) وبيكون محشى بالتمر وبيظل صالحا للأكل لعدة اشهر وشكلو زى السامبكسه.
قال ديناصور قال .
 
التعديل الأخير:
أعلى